WORKSHOPS

AAN DE SLAG MET MVO IN JOUW BEDRIJF

Voor veel managers, werknemers, marketeers en consultants blijft het concept duurzaam ondernemen of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een abstract gegeven.

Dan zijn deze workshops precies wat jij nodig hebt om de eerste stappen te zetten!

17 SDG'S OF DUURZAME ONTWIKKELINGSDOELEN

1 sessie van 4,5u. 

Deze workshop dompelt je onder in de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, vastgelegd om ons te helpen van de wereld een betere plek te maken.

Als kmo geniet je van heel wat voordelen als je rekening houdt met deze doelstellingen.

WORKSHOP STAKEHOLDERS

1 sessie van 3,5u. 

Bij maatschappelijke verantwoord ondernemen (MVO) is het belangrijk om te weten met wie en met wat je rekening moet houden bij je bedrijfsvoering. Al die verschillende mensen en factoren noemen we stakeholders en ze zijn zeer divers. Wie of wat zijn ze? Waarom zijn ze zo belangrijk? Hoe ga je er mee om?

Deze workshop is een stevige kennismaking iedereen die belangrijk is voor je bedrijf.

LIEVER EEN INCOMPANY WORKSHOP OF GEPERSONALISEERD TRAJECT?

Ben je al op weg naar een duurzaam bedrijfs- of organisatiemodel, maar wil je je medewerkers hierbij meer betrekken? Dan kan je je ook als bedrijf opgeven voor een inhouse workshop. Betrokkenheid van je medewerkers bij de aanpak naar MVO is namelijk essentieel.

Ben je nog op zoek naar een degelijk klankbord om de stap naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen te zetten? Dan inspireer en adviseer ik je management of duurzaamheidsteam graag via een coachingstraject in hun transitie naar duurzaam of duurzamer ondernemen.

Benieuwd naar deze workshop rond de 17 SDG’s?

Ontvang 3 concrete tips om aan de slag te gaan